STUITER MULTIMEDIA | DigitalStories HD - VISUELE VERTELLINGEN & VIDEOGRAFIE

 

DE KUNST VAN VESALIUS

          
 
 
 
PRODUCTIEBOEKJE
Elk project start met een idee, veel research, nieuwe ideeën, noteren, tekenen, uitvoeren. Zo ontstaan de productieboekjes die het geheugen van elk project zijn.
 
DISSECTIEDAGEN
Sfeerbeelden van de jaarlijkse dissectiedagen voor medische kunstenaars en studenten
 
VESALIUS EFFECT
Vesalius' leerlingen en volgelingen hebben in de voetsporen van de meester de vernieuwing naar een echte wetenschap definitief voortgezet. Dat is het Vesalius effect!
 
GEBOREN BRABANDER
Dit is het verhaal van het befaamde artsengeslacht "van Wesel" of "de Wesalia", en zijn meest succesvolle telg, Andries van Wesel beter bekend als Andreas Vesalius.
 
PRIMUS INTER PARES
Het verhaal van de leergierige jongeling in Brussel en Leuven en de onderzoekende, kritische student medicijnen in Parijs.
 
MAN VAN PADUA
Korte vertelling van 6 min. over Andreas Vesalius, de vader van de anatomie en zijn spirituele thuisstad, Padua.
 
de KUNST van VESALIUS
Een schitterend verhaal over de ontplooiing van de wetenschap, technologie, vormgeving en onderwijs. Het is een scharniermoment in de geschiedenis van de westerse beschaving, een nieuwe visie op de mens en de wereld, met baanbrekende gevolgen.
CONTACTEER ONS
Uw agenda is de onze!
Het voordeel hiervan is dat u ook in het weekend bij ons terecht kunt. Wij hebben geen vaste kantooruren. Als u even mailt of belt voor een afspraak dan bent u welkom op het moment dat uw agenda het toelaat.

HEDWIGE DAENENS


mobiel: +32 498.48.58.10


email: Digitalstories-HD


Coquilhatstraat 11, 2000 Antwerpen

camera-woman.png