STUITER MULTIMEDIA | DigitalStories HD - VISUELE VERTELLINGEN & VIDEOGRAFIE

 

VISUELE VERTELLINGEN EN VIDEOGRAFIE

Stuiter Multimedia en DigitalStories zijn het resultaat van een zeer gevarieerde carrière en een passie voor educatie, wetenschap, technologie, informatica, film, fotografie en grafische kunsten. Het bedrijf bestaat sinds 2006. Met “storytelling” complexe inhouden boeiend en verstaanbaar maken voor een groot publiek, dat is wat wij doen.
 
 

HEDWIGE DAENENS
Ik ben eigenaar van Stuiter Multimedia en DigitalStories. Documentaires maken is mijn passie. Ik ben een goede, wetenschappelijke onderzoeker met een ijzersterk fotografisch geheugen. Al tijdens de research begint het nadenken en het zoeken naar een boeiende vorm, het concept, waarmee de soms moeilijke inhoud correct, helder en interessant wordt aangeboden.

 

FRIEDA BRUGMANS
Zij is de professionele "stem buiten beeld" of "voice-over" in al onze producties. Naast haar beroepsactiviteiten in het deeltijds - én voltijds kunstonderwijs heeft zij gedurende 35 jaar voor vele radio - en televisie producties haar stem en professionele "zegging" geleverd. Zij is verder ook bijzonder sterk in het meedenken met concepten, beeldcreatie, presentatie en styling. Met veel creativiteit en oog voor het detail gaat ook zij tot het uiterste in haar kunsthistorische research om tot het meest perfecte eindbeeld te komen.

 

CONTACTEER ONS
Uw agenda is de onze!
Het voordeel hiervan is dat u ook in het weekend bij ons terecht kunt. Wij hebben geen vaste kantooruren. Als u even mailt of belt voor een afspraak dan bent u welkom op het moment dat uw agenda het toelaat.

HEDWIGE DAENENS


mobiel: +32 498.48.58.10


email: Digitalstories-HD


Coquilhatstraat 11, 2000 Antwerpen

camera-women02.png